Diensten

Diensten

Kemp Hout logo
Kemp Hout
Kemp Houtsnippers speeltuin
Speeltuinen

Speeltuinen

Houtsnippers zijn ideaal onder speeltoestellen; een prima valbescherming of valondergrond die het milieu niet belast. Steeds meer gemeenten, recreatiebedrijven en scholen kiezen voor de veerkrachtige houtsnippers onder speeltoestellen zoals glijbanen, klimrekken en wipkippen. houtsnippers van Kemp zijn zonder verontreinigingen, puur hout. Kemp kan ook voor het aanbrengen van de valdempende laag zorgen inclusief drainerende onderlaag.

Meer info
kemp-houtsnippers-bodembedekker
Bodembedekker

Bodembedekker

Houtsnippers zijn ideaal als bodembedekker in plantsoenen en tuinen doordat zij de groei van onkruid voorkomen. Ook beschermen houtsnippers de grond tegen sterke temperatuursschommelingen, zowel ‘s-zomers als in de winter. Zij voorkomen uitdroging gedurende droge periodes en tijdens natte periodes wordt voorkomen dat de grond doornat wordt. Houtsnippers verteren wat zorgt voor een mooie humuslaag die de structuur van de grond verbeterd.

Meer info
kemp-houtsnippers-land-en-tuinbouw
Land- en tuinbouw

Land- en tuinbouw

In een aantal landen zoals Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn biomassaketels al lang gemeengoed. Maar nu ontdekken ook agrariërs in ons land de grote voordelen van het verwarmen met houtsnippers. Het belangrijkste voordeel is de jaarlijkse besparing op brandstof, meestal aardgas. Verwarming met houtsnippers is vele malen goedkoper dan verwarmen op aardgas. De investering van een biomassaketel is aanzienlijk, maar bij grotere installaties is subsidie...

Meer info
kemp-houtsnippers-maneges
Maneges

Maneges

Paarden hebben een voorkeur voor een enigszins verende ondergrond voor de paardenbak. Houtsnippers lenen zich hiervoor prima. In combinatie met de ondergrond, zand of aarde, zorgen houtsnippers voor meer stabiliteit, bovendien nemen houtsnippers vocht op, waardoor de bak langer droog blijft. Houtsnippers zijn milieuvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd.

Meer info
kemp-houtsnippers-recreatie
Recreatie

Recreatie

Op recreatieve locaties zoals clubhuizen, zwembaden en recreatieterreinen is de behoefte aan warmte en warmwater vaak aanzienlijk. Door de voortdurend stijgende aardgasprijzen is ook hier verwarming met houtsnippers een financieel aantrekkelijke optie. Bijkomend voordeel is dat het verwarmen met houtsnippers CO2 neutraal is. Bent u eigenaar of beheerder van een recreatieve locatie dan is het verwarmen met houtsnippers een serieuze overweging waard. Wij adviseren...

Meer info
biomassa-178629779
Biomassa

Biomassa

Biomassa, zoals houtsnippers, is een uitstekend alternatief voor fossiele brandstoffen zoals aardolie, aardgas of steenkool. Naast de milieuaspecten is een niet onbelangrijk voordeel van houtsnippers de lage prijs.

Meer info
Kemp Houtsnippers Speeltoestel
Houtsnippers

Houtsnippers

Kemp produceert grote hoeveelheden houtsnippers ten behoeve van energiecentrales, agrarische bedrijven, houtdrogerijen, hout- en papierindustrieën, maar ook aan particulieren. Houtsnippers leveren wij standaard in 3 fracties: klein, middel en groot. Ook leveren wij z.g. shredderhout als biomassa; vermalen resten van resthout, wortels en dergelijke. Op afroep of op contractbasis leveren wij elke hoeveelheid houtsnippers en biomassa op elke locatie in...

Meer info
Kemp Houtsnippers Speeltoestel
NEN-EN 1177:2018 certificaat

NEN-EN 1177:2018 certificaat

Kemp houtsnippers beschikt over het NEN-EN 1177:2018 certificaat, onze snippers zijn getest en gekeurd door TÜV Nederland. Hierdoor kunnen onze snippers gebruikt worden om ze onder of om speeltoestellen aan te brengen in een laag welke afhankelijk is aan de hoogte van het speeltoestel. Natuurlijk moet de ondergrond waar de snippers op komen te liggen ook aan een aantal voorwaarden voldoen, maar daar kunnen wij u alles over vertellen.

Meer info
Houtsnippers walking floor
Verkoop houtsnippers

Verkoop houtsnippers

Kemp Schalkwijk heeft grote voorraden houtsnippers in elke gewenste fractie. Geproduceerd van vers snoeihout en zorgvuldig gedroogd onder ideale omstandigheden zorgen voor een hoge calorische waarde. Bestellen kan eenvoudig via e-mail. Desgewenst leveren wij uw bestelling met eigen vervoer bij u af, incidenteel, op afroep of op contractbasis.

Meer info
versnippertruck 60 ton per uur
Versnipperaars

Versnipperaars

Houtsnippers zijn makkelijker hanteerbaar, wat voor een snelle afvoer en een besparing op de transportkosten zorgt. Kemp beschikt voor het verkleinen van hout over shredders en houtversnipperaars met diverse capaciteiten; van 3 tot 60 ton per uur. Ook voor het transport is Kemp uw juiste partner; wij beschikken over diverse trucks en trailers voor het transport van houtsnippers naar elke locatie in Nederland of het grensgebied in Duitsland en...

Meer info
kemp-houtsnippers-milieuvriendelijk
Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk

Houtsnippers zijn niet alleen een financieel aantrekkelijke maar ook een milieuvriendelijke product voor veel toepassingen. Onze houtsnippers zijn geproduceerd van vers gesnoeide bomen en struiken en daardoor vrij van verontreinigingen Bij verbranding in biomassacentrales of speciale houtverwarmingsketels zijn houtsnippers CO2 neutraal. Als bodembedekker worden houtsnippers na enkele jaren geleidelijk omgezet in vruchtbare humus.

Meer info
kemp-houtsnippers-milieuvriendelijk
Natuurproduct

Natuurproduct

Kemp houtsnippers is een natuur product , de snippers worden vervaardigd uit puur stamhout, snoeihout en hakhout.

Meer info
138-energiecentrale_0
Toepassingen

Toepassingen

Houtsnippers zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen: Als biomassa voor energievoorziening: voor de productie van elektriciteit en warmte Verwarming of energie-opwekking in land- en tuinbouw, recreatieve sector, zwembaden en clubhuizen Verwarming van grote woningen, boederijen en landhuizen Groenvoorzieningen in parken en en tuinen Als bodembedekker in de tuinbouw en in in maneges Grondstof voor de hout- en papierindustrie en natuurlijke...

Meer info

Laatst bekeken

Instagram

@kemp_hout

Copyright © 2023 Kemp Hout | Voorwaarden | Cookies | Privacy | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

Kemp Hout is onderdeel van Kemp Schalkwijk welke specialist is in onder meer: groenvoorziening, landschapsinrichting, groenbeheer, natuurbouw, cultuurtechniek, boomverzorging, bomen rooien, onderhoudssnoei, begeleidingssnoei, kroonverankering, takverankering, knotten, kandelaberen, bomen planten, verplanten, bomen snoeien, bomen kappen, stobbenfrezen, versnipperen, loonwerk, grondwerk, bestratingen.

Kemp levert houtsnippers, boomstammen, haardhout en biomassa naar plaatsen in geheel Nederland zoals onder meer: Schalkwijk, 't Goy, Wijk bij Duurstede, Tull en 't Waal, IJsselstein, Lopik, Lopikerkapel, Benschop, Werkhoven, Odijk, Bunnik, Driebergen, Cothen, Vianen, Hagestein, Hoef en Haag, Zijderveld, Hei- en Boeicop, Everdingen, Abcoude, Achterveld, Baambrugge, Baarn, Bosch en Duin, De Hoef, De Meern, Den Dolder, Eemdijk, Elst, Harmelen, Hekendorp, Hooglanderveen, Huis Ter Heide, Jaarsveld, Kamerik, Kockengen, Linschoten, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Mijdrecht, Nieuwer Ter Aa, Nieuwersluis, Nigtevecht, Oud Zuilen, Oudewater, Overberg, Papekop, Polsbroek, Renswoude, Rhenen, Stoutenburg, Tienhoven, Vinkeveen, Vleuten, Vreeland, Waverveen, Westbroek, Wilnis, Zegveld, Vreeswijk, Lexmond, Enspijk, Beusichem, Schoonrewoerd, Meerkerk, Beesd, Rumpt, Langbroek, Montfoort, Austerliz, Maarn, Maarsbergen, Woudenberg, De Bilt, Bilthoven, Soesterberg, Groenekan, Maartensdijk, Maarssen, Maarssenveen, Lage Vuursche, Hollandsche Rading, Loosdrecht, Leersum, Amerongen, Soest, Leusden, Scherpenzeel, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Haarlem, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Leeuwarden, Alphen aan den Rijn, Westland, Naaldwijk, Venlo, Delft, Deventer, Alkmaar, Sittard, Geleen, Helmond, Heerlen, Hilversum, Amstelveen, Oss, Sneek, Hengelo, Purmerend, Roosendaal, Schiedam, Lelystad, Leidschendam, Spijkenisse, Almelo, Hoorn, Vlaardingen, Gouda, Assen, Bergen op Zoom, Capelle aan den IJssel, Veenendaal, Katwijk, Zeist, Nieuwegein, Roermond, Den Helder, Doetinchem, Drachten, Terneuzen, Hoogeveen, Barneveld, Oosterhout, Heerhugowaard, Joure, Kampen, Pijnaker, Nootdorp, Woerden, Heerenveen, Houten, Weert, Middelharnis, Doorn, Rijswijk, Middelburg, Barendrecht, Zutphen, Deventer, Aalsmeer, Alkmaar, Amersfoort, Arnhem, Barneveld, Bergen op Zoom, Best, Bodegraven, Boxmeer, Bunschoten, Culemborg, Coevorden, Delft, Delfzijl, Doetinchem, Dronten, Ede, Eemnes, Elburg, Ermelo, Geldermalsen, Goes, Gorinchem, Gouda, Gennep, Harderwijk, Harlingen, Heerenveen, Helmond, Hillegom, Hoorn, Hoogezand, Kampen, Katwijk, Leerdam, Lisse, Maassluis, Meppel, Middelburg, Nieuwkoop, Nijkerk, Nunspeet, Oisterwijk, Ommen, Overbetuwe, Putten, Roermond, Venlo, Schiedam, Sliedrecht, Stadskanaal, Terneuzen, Uitgeest, Uithoorn, Veendam, Venray, Vlissingen, Vught, Waalwijk, Wageningen, Zaanstad, Zaltbommel, Zeewolde, Zevenaar, Zwijndrecht.